عسل گون کتیرا در بسیاری از کشورها با برنج خورده می شود

گرده گل، بره موم، ژل رویال نیز برای سلامتی جالب است.

گرده آن خوراکی است و از نظر کیفیت غذایی پنج برابر گوشت برتر است.

به مبارزه موثر با خستگی جسمی و فکری کمک می کند.

عسل گون کتیرا می تواند در درمان اکثر بیماریها بسیار موثر باشد و کیفیت خوبی دارد.

بره موم رزینی است که توسط جوانه های گونه های خاص درخت تولید می شود.

به کندو منتقل می شود و با موم مخلوط می شود و تبدیل به بره موم می شود، نوعی سیمان برای ترمیم هرگونه ترک.

علاوه بر این، زنبورها از آن به عنوان یک عایق و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی استفاده می کنند.

از همین خواص ضد میکروبی در پزشکی استفاده می شود.

ژل رویال توسط زنبورهای کارگر بین روز پنجم تا چهاردهم زندگی خود ترشح می شود (کارگرانی که نام زنبورهای پرستار را یدک می کشند).

ماده ای مایل به سفید با انعکاس مرواریدی، با قوام ژلاتینی، با طعمی گرم، اسیدی و بسیار شیرین، برای تغذیه لاروهای کلنی تا روز سوم و ملکه پس از خروج از سلول سلطنتی استفاده می شود.

از کربوهیدرات ها (بیشتر فروکتوز و گلوکز)، آب و لیپیدها تشکیل شده است.

ژل رویال سرشار از ویتامین B5 و عناصر کمیاب، به دلیل خواص احیا کننده، محرک و سرخوشی آن شناخته شده است.

عسل

فواید سلامتی

زنبوردار توضیح می‌دهد: «همه عسل‌ها دارای خواص تقویت‌کننده، ضد میکروبی، تحریک‌کننده ایمنی هستند و به لطف PH اسیدی آن‌ها، ویتامین‌های گروه B و C محافظت می‌شوند.

در نتیجه، انرژی را افزایش می‌دهند، ماهیچه‌ها و بدن را تغذیه می‌کنند.

کربوهیدرات‌های مفید آنها (فروکتوز و گلوکز، اما همچنین مالتوز، تورانوز، نیجروز، لوکروز و غیره) عسل‌ها نیز منبع مهمی از آنتی اکسیدان‌ها، عمدتاً فلاونوئیدها هستند.

عسل‌های تیره‌تر، مانند گندم سیاه، حاوی مقادیر بیشتری نسبت به عسل‌های روشن هستند.

علاقه در طول زمستان در حال افزایش است زیرا آنها در تقویت دفاع طبیعی در کنار اثر پری بیوتیک شرکت می کنند.

این باکتری های اسید لاکتیک خوب (لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم) جذب غذا و راحتی گوارش را بهبود می بخشد.

عسل های زیادی وجود دارد: اقاقیا، هدر، شاه بلوط، اکالیپتوس و غیره. با ویژگی ها، رنگ ها، طعم ها و خواص متفاوت.