کشمش برای کاهش لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و افزایش لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) در صورت مصرف منظم مفید است.
این باعث بهبود سلامت قلب و کاهش تشکیل لخته های خون و سایر مشکلات قلبی عروقی می شود.
کشمش آفتابی ملایر دارای طعم و مزه درجه یک می باشد.
محتوای کم سدیم و پتاسیم بالای کشمش به تعادل سطح سدیم و در نتیجه آرامش رگهای خونی کمک میکند.
مبارزه با سلول های سرطانی
گنجاندن کشمش در رژیم غذایی یک راه موثر برای جلوگیری از رشد سلول های سرطانی است.
کشمش به عنوان منبع آنتی اکسیدان از بدن در برابر آسیب های اکسیداتیو و رادیکال های آزاد محافظت می کند.
پیری زودرس، سرطان و رشد تومور در نتیجه آسیب اکسیداتیو است.
از سلامت چشم محافظت کنید
آنتی اکسیدان های موجود در کشمش فواید سلامتی مختلفی دارند.
فیتونوترینتهای پلی فنولیک سرشار از کشمش هستند که به ریشهکن کردن رادیکالهای آزاد که به بینایی آسیب میرسانند.
باعث تحلیل ماهیچههای چشم میشوند، کمک میکند.
این به بهبود بینایی و سلامت کلی چشم کمک می کند.
بهبود سلامت پوست
سلامت پوست توسط ویتامین های K و C و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در کشمش حاصل می شود.
یک بررسی منتشر شده در مجله آنلاین درماتولوژی هند بیان می کند که ویتامین C به بهبود زخم ها و اسکارهای آکنه کمک می کند. این به دلیل ماهیت بهبود دهنده بافت ویتامین C است.
ویتامین C همچنین در درمان هایپرپیگمانتاسیون و پیری معکوس مفید است.
بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله هندی فارماکولوژی، ویتامین K موجود در کشمش از طریق خواص ترمیم زخم، به بهبود لکها، ترکهای پوستی و سایر بیماریهای پوستی کمک میکند.
قند خون را کاهش دهید
نشان داده شده است که کشمش باعث کاهش اشتها و افزایش سیری می شود.
آنها یک گزینه موثر برای گنجاندن مواد غذایی غنی از فیبر و آنتی اکسیدان در رژیم غذایی هستند.
این می تواند به افراد مبتلا به دیابت همراه با قند طبیعی موجود در کشمش کمک کند.
بیماران دیابتی که داروهای خود را به طور منظم مصرف می کنند، می توانند کشمش بخورند، اما باید مصرف خود را محدود کنند.