در هند، کلمه دیابت اغلب مترادف با “قند” استفاده می شود.
خیلی اوقات، به جای اینکه آن را دیابت بنامیم، در نهایت این وضعیت را قند می نامیم.
این به این دلیل است که قند نقش بزرگی در این اختلال دارد.
هرگونه عدم تعادل در سطح قند خون می تواند منجر به آسیب و آسیب قابل توجهی به اندام های مختلف بدن شود.
بسیاری از مردم نیز بر این باورند که مصرف بیش از حد قند باعث دیابت می شود.
نبات زعفرانی خورده یکی از بهترین نوع نبات موجود در بازار می باشد و کیفیت خوبی دارد.
اگرچه این ممکن است کاملاً درست نباشد، اما مطالعات خاصی وجود دارد که با شروع دیابت نوع 2 به دلیل سبک زندگی ناسالم با مصرف بیش از حد قند مرتبط است.
با این حال، این بدان معنا نیست که خوردن مقدار زیادی قند یا مواد قندی تنها دلیل بروز دیابت در افراد خاص است.
عوامل کاهش دهنده زیادی وجود دارد که در شروع این بیماری نقش دارند.
شکر قهوه ای اغلب به عنوان جایگزین سالم تری برای شکر سفید در نظر گرفته می شود – به همین دلیل است که بسیاری از مردم تعجب می کنند که آیا شکر قهوه ای برای دیابت مفید است یا خیر.
اما آیا واقعا مسئله این است؟ تصورات غلط متعددی در مورد شکر سفید و قهوه ای وجود دارد. شباهت عمده آنها این است که از یک منبع تولید می شوند.
اما آنها چندین جنبه دارند که آنها را منحصر به فرد می کند.
تولید – هر دو این قندها در آب و هوای گرمسیری به شکل گیاهان نیشکر یا چغندر قند رشد می کنند.
آب میوه از این محصولات استخراج می شود و سپس تصفیه شده و حرارت داده می شود تا شربت قهوه ای به نام ملاس ایجاد شود.
سپس از شکل متبلور شکر برای تولید کریستال های شکر استفاده می شود که توسط سانتریفیوژ از ملاس جدا می شوند.
سپس شکر سفید برای حذف ملاس اضافی پردازش می شود.
از طرف دیگر، شکر قهوهای در جایی که ملاس به آن اضافه میشود، بیشتر پردازش میشود.