خرما سرشار از ویتامینهای B و C است، به محافظت از سلولهای بدن، حفظ سلامت سیستم عصبی و حمایت از بدن برای بهبودی کمک میکند.
میوه خرما حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و D است که باعث کاهش چین و چروک و جوانسازی پوست می شود.
خرما مضافتی جیرفت را می توان به قیمت مناسب خریداری نمود.
همچنین خرما حاوی کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، منیزیم و روی است.
آهن و روی برای خون سازی مهم هستند.
همچنین میوه خرما دارای مس است که به جذب آهن کمک می کند و عامل خوبی در تولید انرژی است.
پتاسیم به حرکت عضلات شما کمک می کند و در مدیریت فشار خون بسیار مهم است.
همچنین، میوه خرما دارای ویتامین B6 است که منجر به عملکرد بهتر مغز در سطوح خاصی از ویتامین B6 می شود.
فواید خرما برای سلامتی برای بیماری قلبی
خوردن خرما دارای خواص موثری در کاهش سطح تری گلیسیرید و کاهش استرس اکسیداتیو است که هر دو از عوامل خطر بیماری قلبی هستند.
تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف روزانه خرما از سفت شدن رگ ها که عامل اصلی سکته قلبی است، جلوگیری می کند.
همچنین خرما راهی سالم و البته خوشمزه برای کاهش سطح کلسترول در بدن است.
کلسترول بالا خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد.
به همین دلیل است که مصرف آن دو بار در هفته به بهبود سلامت کلی قلب کمک می کند.
فواید سلامتی برای دیابتی ها
دیابتی ها از خوردن غذاهای شیرین محروم هستند.
با توجه به تاثیر کربوهیدرات های مختلف بر گلوکز خون، پزشکان و بیماران سوالات زیادی در مورد استفاده از غذاهای کربوهیدرات دار از جمله خرما دارند.
مصرف زیاد و بیرویه خرما باعث افزایش قند خون میشود، بنابراین توصیه میشود افراد بهویژه مبتلایان به دیابت، زمان مصرف را کنترل کنند.
دیابتی ها فقط باید غذاهایی بخورند که شاخص گلیسمی بسیار پایینی دارند تا سطح گلوکز خود را حفظ کنند.
میوه خرما نیز شاخص گلیسمی بسیار پایینی دارد.
شاخص گلیسمی خرما بین 35.5 تا 49.7 متغیر است که برای مصرف دیابتی مناسب است.