زیتون و عفونت
چندین مطالعه علمی وجود دارد که نشان می دهد چگونه زیتون می تواند با عفونت های میکروبی، ویروسی و قارچی مقابله کند.
در این مطالعه، به عنوان مثال، عصاره برگ زیتون از رشد انواع عفونت ها جلوگیری کرد.
زیتون پرورده شمالی را می توان با وعده های مختلف غذایی استفاده نمود.
نشان داده شده است که اولئوروپین دارای فعالیت ضد میکروبی قوی در برابر باکتری های گرم منفی و گرم مثبت است.
سلامت قلب
مطالعات اخیر نشان داده است که چربی های تک غیراشباع موجود در زیتون و روغن دارای خواص متفاوتی هستند.
اول، آنها توانایی کاهش فشار خون را دارند. ثانیا، به لطف وجود فیبر غذایی، سطح کلسترول بد LDL را کاهش می دهند.
آنها همچنین سطح کلسترول خوب HDL را افزایش می دهند.
بنابراین خطر ابتلا به تصلب شرایین و سایر بیماری های مرتبط با قلب را کاهش می دهند.
تحقیقات علمی تأیید می کند که اسید اولئیک ترکیبی است که بیشترین فواید را برای سلامت قلب به ارمغان می آورد.
طبق مطالعات انجام شده، در واقع این ماده سطح کلسترول را تنظیم می کند و از کلسترول LDL در برابر اکسیداسیون محافظت می کند.
علاوه بر این، اولئوروپئین در برابر سمیت قلبی حاد آدریامایسین محافظت کننده قلبی است و نشان داده شده است که فعالیت های ضد ایسکمیک و هیپولیپیدمیک را نشان می دهد.
گردش خون
آنها دارای محتوای خوبی از آهن و مس هستند، دو ترکیب ضروری برای تولید گلبول های قرمز خون.
کمبود این دو ماده معدنی می تواند منجر به کم خونی با تظاهرات ضعف، سردرد و اختلالات روده شود.
بنابراین مصرف منظم زیتون به حفظ گردش خون خوب در سراسر بدن کمک می کند.
برای پوست مفید هستند
زیتون، به خصوص زیتون سیاه، سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی و اسیدهای چرب است که خاصیت مرطوب کنندگی برای پوست دارد.
ویتامین E سپس، که نشان داده شده است از پوست در برابر اشعه UVA محافظت می کند، در برابر پیری زودرس آن کمک می کند.
می توانید با استفاده از کمی روغن زیتون به مدت 15 دقیقه قبل از دوش گرفتن یا حمام از این فواید استفاده کنید.